De laatste weken Nederland and off we go! - Reisverslag uit Schiphol, Nederland van Esther Vuijk - WaarBenJij.nu De laatste weken Nederland and off we go! - Reisverslag uit Schiphol, Nederland van Esther Vuijk - WaarBenJij.nu

De laatste weken Nederland and off we go!

Blijf op de hoogte en volg Esther

04 September 2017 | Nederland, Schiphol

Daar gaan we dan.. Een hele omschakeling en verandering na 3.5 jaar in Maastricht te hebben gezeten, te werken en het leventje opgebouwd te hebben na mijn laatste reis door Indonesië en zuid-oost azie. Maar nu weer klaar voor nieuwe plannen en een goede en nuttige invulling geven aan de tijd die nu komen gaat. Het begon met een afscheid/afsluiting in het zuiden des lands en een goede verhuizing, wat me nog 5 weken in Groningen gaf! De eerste weken afkicken van het werkende leventje en een soort van vakantie te ervaren, lastig en wennen maar ook veel rust gevend! Er is zowaar een structuur gekomen in mijn leventje!

Maar... ik heb natuurlijk niet stilgezeten en de Bauke Mollematocht voltooid en hiervoor zo'n 800,- opgehaald voor het project in zuid Afrika! Festivalletjes en feestjes bezocht, sportieve uitspattingen, bezoeken door heel Nederland en nog een paar dagen Parijs bewandeld met mijn moeder!

Toch wel heerlijk om weer even het familie leven te hebben ervaren en uiteraard veel quality time met familie en vrienden nu goed uitgerust en klaar om te gaan ontdekken en nieuwe avonturen te gaan beleven!

Dit zal gebeuren gaan in Knysna waar ik morgenavond zal aankomen en hier samen met een andere vrijwilligster (ook Esther ) de aankomende 3 maanden proberen om het project vorm te gaan geven en hulp te bieden op scholen die dat nodig zijn of hierin wensen hebben. Eind november zal mijn moeder 4 weken komen om daarna met een auto rond te gaan trekken door zuid Afrika en daarna resteren mij nog (maar) 6 weken waarin ik zelf nog meer van het land kan gaan genieten alleen en samen met andere vrienden voor ik weer naar Nederland terug kom!( Noteer maar vast in de agenda.. 6 februari!)

Nu zit ik hier op Schiphol en gaat het dan eindelijk gebeuren.. afscheid genomen van de vrienden en familie waar ik erg van heb genoten de afgelopen weken en zeker zal gaan missen. Maar het is weer tijd voor een nieuw avontuur en zal gaan ervaren wat zuid Afrika te bieden heeft qua leven, cultuur, ontwikkeling, avontuur, natuur en werkzaamheden! Ik houd jullie op de hoogte!

Maar nu eerst.. nog wat Hollands eten, laatste belletjes/appjes en inkopen doen voor mijn ruim 21 uur durende reis gaat beginnen!

Tot siens Nederland!

• 04 September 2017 - 18:35

Manon:

You can do it Es!!! :)

Xx Manon

• 04 September 2017 - 19:21

Mirette:

Wauw Essie, mega tof dat je weer zo'n mooie reis gaat maken.
    En petje af dat je wederom weer voor andere mensen zult gaan inzetten.
    Gaan je volgen, succes en geniet! Xx

• 04 September 2017 - 19:30

Marjan Rinkens:

Lieve Esther,

Goede reis en ga vooral genieten van deze prachtige onderneming.
    Weet zeker dat je in dit land net zoveel liefde zal ontvangen als bij ons in het zuiden, want dat verdien he zeker.
    We missen je lieve babbeltjes in de ochtend.
    Veel succes.y

• 04 September 2017 - 21:36

Leonie, Marcel En Lieke:

Topper!

Je gaat vast een hele mooie periode tegemoet! Wij zijn trots op jou!

Liefs ons!

• 05 September 2017 - 00:20

Elsbeth:

Lieve schat
    Veel plezier en een hele mooie tijd daar
    Verheug me op de tijd die ik je mag meebeleven straks in november
    Mis je nu al een beetje
    Dikke kus mamma

• 05 September 2017 - 07:10

Carolien :

Lieve Es,
    Heel veel plezier daar! Ik ben trots op jou, dikke kus
    Caro

• 05 September 2017 - 09:00

Sanne:

Lieve Es,

Inmiddels ben je er bijna! Heel veel plezier en doe waar je zo goed in bent; Met volle kracht je ergens voor inzetten waar je zo in geloofd. Je bent een topper!

Hannah heeft ook nog wat voor je ; Esther is lief! Hardlopen?

Xx Sanne en Hannah

• 05 September 2017 - 09:08

Eldert:

Esther,
    Hele goede reis, veel plezier in z-Afrika en heel veel succes met het schitterende vrijwilligers werk daar. Met jouw inzet en enthousiasme zal dat zeker lukken.

• 07 September 2017 - 20:34

Thirza:

Succes lieve Esther!!
    Geniet van alle nieuwe avonturen en belevenissen! En succes met het project!! We gaan je missen maar in feb zijn we er nog steeds om weer genoeg andere leuke dingen te doen ;) xxxxx Thirza