Welkom - Reisverslag uit Groningen, Nederland van Esther Vuijk - WaarBenJij.nu Welkom - Reisverslag uit Groningen, Nederland van Esther Vuijk - WaarBenJij.nu

Welkom

Door: esthervuijk

Blijf op de hoogte en volg Esther

18 Juni 2012 | Nederland, Groningen

Welkom op esthervuijk.waarbenjij.nu,

In dit dagboek zal ik mijn reisverslagen, foto's en video's plaatsen van mijn tijd hier in Indonesië!

Ik ben al een hele tijd bezig met het verwezenlijken van deze reis en ik heb een maand geleden eindelijk het bericht gekregen dat ik heen mag gaan en aan dit project mag deelnemen!

Ik zal 25 juli vertrekken naar Indonesie, waar ik eerst richting Java, naar Yogyakarta zal gaan om een 2 weekse taalcursus te volgen. Vervolgens ga ik naar Sintang op Kalimantan en zal ik Robin vergezellen voor 4 maanden! Daarna zal Nicky het stokje overnemen van Robin voor 9 maanden!

Momenteel ben ik bezig met veel dingen om te regelen, de reis, visum, huis in NL, vaccinaties, verzekering, financien, er komt wat op je af!

Ik heb er in ieder geval heel veel zin in en ik hoop dat ik hiermee iedereen mee kan laten genieten van mijn reis! ^_^

• 19 Juni 2012 - 20:08

Hans:

Nou meid ik heb me aangemeld. Leuk om je te gaan volgen. Het gaat nu snel heb je al een afvinklijstje op de koelkast ? Heel veel succes met de vierdaagse en straks met je verhuizing :-)

Dikke knuffel Ganz

• 19 Juni 2012 - 20:29

Annechien:

Heej stoere schwester,

Ik hoop hier binenkort heeeeel veeeel mooie verhalen en avonturen te kunnen lezen!
    dikke smok antjen

• 20 Juni 2012 - 06:04

Leonie:

Topper!

Ik ga je heel erg missen! Ik hoop dat je een hele leuke tijd tegemoet gaat!

Dikke kus Marcel en Leonie

• 20 Juni 2012 - 06:07

Marlies:

hoi lieve stuiterbal. Uiteraard ga ik je volgen, is het namelijk net of ik zelf ook nog eens wat beleef. Heel veel succes met alle voorbereidingen en tijdens de 4-daagse.
    XXXXXXXXX van mij

• 20 Juni 2012 - 12:18

Anneke Oenema:

Ik ga je zeker weten volgen Es!

• 21 Juni 2012 - 11:48

Johan En Elsbeth:

nog 34 dagen en we missen je nu al een beetje
    het wordt vast fantastisch en we guinnen het je van harte
    2 grote fans

• 13 Juli 2012 - 10:26

Anne:

Hey Esther,

Stijgt de spanning al ? Ik ben benieuwd naar je ervaringen in Indonesie. Maar nu eerst een fikse wandelprestatie leveren. Succes.

Grtz Anne

• 14 Juli 2012 - 07:33

Leonie:

Nog 11 dagen! Spannend topper!