All my bags are packed.. I'm ready to go!
Blijf op de hoogte en volg Esther
24 Juli 2012 | Nederland, Groningen
Ik heb nu alles geregeld, het ticket, visum, taalcursus, vaccinaties, medicatie, financiën, papieren, de koffer gepakt en ongelooflijk veel zin!
Afgelopen week heb ik de vierdaagse gelopen en nog steeds herstellende van de blaren! Afzien (maar uitgelopen) en denk dat ik zonder al teveel pijn en zonder open wonden het vliegtuig in kan morgenmiddag! Dan gaat het allemaal beginnen! De reis en de laatste dagen staan allemaal in teken van inpakken.. (heb ik alles wel??!?) en ook afscheid..! Bedankt voor alle berichtjes en dat zoveel nog even langs zijn gekomen de afgelopen dagen! Doet me goed en erg leuk... en zal iedereen heel erg missen!
Mijn postadres voor in Indonesie is de volgende;
Kobus, Jacques Maessen
SOMOI, t.a.v. Esther Vuijk
JI. M. Saad 8
Sintang 78601
Kalimantan Barat
Indonesia
En neem Skype! Dan kan er gebeld worden! En ik heb wifi! Ik kan WhatsAppen met mijn Nederlandse nummer! (Het is daar 5 uur later! ;-))
Ik ga jullie zoveel mogelijk op de hoogte houden van de dingen die ik zal zien en me bezig houden daar! Ik heb er zin in!!
24 Juli 2012 - 08:51
Marlies:
Hoi lieverd, heel veel succes nog met alles. Een hele goede reis toegewenst en ga vooral heel erg genieten!!!
dikke kus van mij.
Marlies -
24 Juli 2012 - 10:11
Femke:
Ohh Es, het avontuur gaat beginnen! Heel goede reis gewenst! Ik zie de foto's graag tegemoet.
Laatste tips voor de bepakking: oordopjes, nagelknipschaartje, haarelastiekjes, zaklamp, batterijen. Heel veel plezier! Xxx -
24 Juli 2012 - 12:07
Rian:
Es!! :) Wauw tis nu wel heeeeel echt! Heel veel succes chick!
You can do it! Xx -
24 Juli 2012 - 13:25
Werner:
Hey Esther!
Heel veel succes en plezier met dit prachtige avontuur.
Groeten Werner -
26 Juli 2012 - 18:31
Leonie:
Topper!
We denken vaak aan je! We hopen dat je goed bent aangekomen.
Succes met de taal cursus!
xxx Leonie -
28 Juli 2012 - 21:09
Marinke Plantinga:
Hai Esther,
Maak er een feestje van!!!!!!!!
Klapzoen van Marinke.